Ontdek onze logistieke maatoplossingen

Van conceptontwikkeling tot productie, van logistiek tot dispatching, wij nemen graag alle stappen van uw projecten in handen. Ook de logistieke processen maken daar deel van uit.

Uw deadline is onze uitdaging

Verpakkingen, draagtassen en gadgets bedrukken zijn heel vaak last-minute projecten. Door onze jarenlange samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij op dat gebied vaak wonderen verrichten. 
Daarnaast beschikt Re-bag ook over een breed pallet aan logistieke oplossingen: per boot, per trein, per vliegtuig, cargo, express, ... Voor elke specifieke situatie bestaat een specifieke oplossing. Wij gaan de uitdaging niet uit de weg. On-time delivery is what we stand for!

Contacteer ons

Uw deadline is onze uitdaging
Warehousing

Warehousing

U heeft onvoldoende opslagruimte of kampt met tijdelijk capaciteitstekort? Aarzel dan niet uw specifieke case voor te leggen aan onze logistieke experts. Re-bag heeft voldoende stockage-capaciteit en kan uw producten stockeren, leveren op afroep, en zelfs permanente stock-buffers voor uw producten aanleggen. Contacteer ons zeker voor een offerte op maat.

Contacteer ons

Handling op maat

Voor al uw projecten waarbij een draagtas of verpakking dient gevuld te worden met gadgets of andere items, heeft Re-bag een totaaloplossing.
Wij leveren niet enkel de draagtassen, verpakkingen en gadgets, maar zorgen tevens voor de complete handling en logistiek. 
Zowel in binnen- als buitenland beschikken wij over een netwerk van partners met wie we deze taken ter harte nemen. Onze service omvat handling, (her)verpakken en leveren op 1 of meerdere adressen. 
Wij bieden deze 360° service aan zodat u zich kan concentreren op uw core business!

Contacteer ons

Handling op maat

+32 (0)2 262 35 37


Kleinewinkellaan 42,
1853 Strombeek-Bever,
Belgium

Contacteer ons voor uw verpakking of draagtas op maat

Ervaar zelf wat Re-bag voor uw business kan betekenen en laat u begeleiden in uw keuzes qua vormgeving, materialen en afwerking. In functie van uw behoeften en product komen we samen tot het gewenste unieke resultaat. Vul hier uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  1. Maatwerk van ontwikkeling tot productie

  2. Jarenlange expertise in de sector

  3. Duurzame materialen aan goede prijs/kwaliteitsverhouding

Top